Voorstellingen‎ > ‎

2013

Geluksroute020

Pluk geluk in Amsterdam-Oost! Op 27 oktober 2013 speelde Born to be PATS de voorstelling We zijn verdomme wel gelukkig tijdens Geluksroute020.

Leids Amateurkunstfestival

In 2013 nam Jeugdtheater PATS deel aan het Leids Amateurkunstfestival. Samen met koor PUIC en Toneelgroep Tot ieders genoegen werd in de Stadsgehoorzaal in Leiden een muzikale voorstelling neergezet met liefde als thema.

Paniek in Parijs


Onder de stralende zon, aan de voet van de Eiffeltoren loopt een professor onrustig heen en weer. Hij is duidelijk in paniek... Hij zoekt iets, of iemand? Bij het Louvre, tussen de brokstukken van een vliegtuig, zien we een architect en een kassajuffrouw langzaam uit het puin omhoog krabbelen. Wat is hier toch gebeurd? Waarom zijn deze mensen in Parijs? En hoe veilig is Lisa van Mona eigenlijk? Of is het Mona van Lisa? De journaliste hoopt dat ze in Parijs haar langverwachte doorbraak zal beleven met nieuws van wereldformaat. En tussen de bedrijven door zijn de voorbereidingen van de grote cabaretshow van Joep Mijer in volle gang. Het is de vraag of alle personages op tijd bij het Louvre zullen zijn voor de show: paniek in Parijs! Maar gelukkig hebben we de foto’s nog...